Joost Grundlehner

Joost Grundlehner

Joost Grundlehner heeft een Licenciaat in de Klinische Psychologie, aangevuld met een Postmaster opleiding in de Psychoanalytische Psychotherapie

Hij beschikt over een ruime ervaring in het veld van de psychotherapie, zowel in binnen- als buitenland en dit zowel met jongeren als met volwassenen, wat hem in staat stelt een uitgesproken gevoeligheid aan de dag te leggen voor de diversiteit, eigenheid en samenhang van uiteenlopende problemen. Zijn moedertaal is het Nederlands en hij biedt tevens therapie aan voor Frans-, Engels- en Spaanstaligen.

  meer...

Problemen?

U hoeft niet met zware problemen te kampen om er baat bij te hebben in alle vertrouwelijkheid met een buitenstaander te praten die u op een niet beoordelende wijze op weg kan helpen. De problemen waarmee u zich geconfronteerd ziet kunnen uiterst uiteenlopend van aard en ernst zijn, bv.:

 • gevoelens van neerslachtigheid of depressie, angst, boosheid, verdriet
 • stress en burn-out
 • verwerking van een verlies
 • lichamelijke problemen zonder medische verklaring
 • conflicten (relatie, familie, werk)
 • niet tot handelen komen

 

Werkwijze?

Indien u twijfelt of vragen heeft ivm. de eventuele start van psychotherapie, antwoord hij graag op al uw vragen (telefonisch of via e-mail).

Besluit u dat u de stap wilt zetten, dan wordt er in een eerste gesprek besproken wat hij voor u kan betekenen en hoe de therapie er uit zou zien. Mocht u u dan toch besluiten niet met de therapie te starten is dat geen enkel probleem. Tijdens het therapietraject wordt regelmatig het proces en de inhoud ervan besproken en indien nodig de werkwijze bijgestuurd om het beste te voldoen aan uw wensen en verlangens. Ook het meebrengen van andere personen naar therapiesessies is steeds een openstaande optie waar in onderling overleg gebruik van gemaakt kan worden indien geacht wordt dat dit in het voordeel is van de therapie.

 

Praktisch

U kunt Joost Grundlehner telefonisch bereiken op T 0483 199 343 of via mail joostgrundle@gmail.com.

De richtprijs per sessie van 50 minuten bedraagt 50 euro.

secretariaat

   02/463.31.12

openingsuren

 • ma - vr
  • 8u - 12u
  • 16u - 18u

  info afspraak maken

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan hier in en ontvang onze nieuwsbrief enkele keren per jaar.