Raadplegingen

Algemeen

De raadplegingen gebeuren enkel na afspraak. Kom zeker tijdig op een afspraak. Komt u met meer dan één persoon, vraag dan ook meerdere afspraken.

Bereid uw consultatie voor, schrijf desnoods een paar zaken op een briefje. Kijk vooraf welke chronische medicatie u nodig heeft, zo kan uw arts u voldoende voorschrijven.

Bent u verhinderd, laat het ons dan ook weten. Iemand anders kan uw plaats innemen.

 

Een afspraak maken

Dit kan zowel via onze website, smartphone of telefonisch (tijdens de openingsuren van het secretariaat).

U kan de applicatie downloaden in de App Store, Google Play of Windows Store: Zoek naar mijnonlineagenda (1 woord)

Inloggen: domeinnaam of site-ID: doktoor.be      Gebruikersnaam en wachtwoord zijn identiek als voor de online praktijkagenda.

Geef steeds de naam en voornaam van diegene waarvoor u een afspraak maakt. Vermeld bij het maken van een afspraak of het om een speciaal onderzoek gaat (bloedafname, EKG, gesprek, zuigelingenraadpleging, wegname van huidgezwelletje, gynaecologisch onderzoek , zwangerschapsopvolging, vaccinaties, …)

Bij het maken van een afspraak zal de assistente vragen naar de reden van uw contact. Ze is daartoe opgeleid en doet dat om zo goed mogelijk een inschatting te maken van de aard en spoedeisendheid van uw eventuele klachten. De assistente is (net als de huisarts) verplicht om vertrouwelijk met uw informatie om te gaan.

secretariaat

   02/463.31.12

openingsuren

  • ma - vr
    • 8u - 12u
    • 16u - 18u

  info afspraak maken

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan hier in en ontvang onze nieuwsbrief enkele keren per jaar.